Genomtänkta detaljer och eleganta kontraster

Kontakta våra mäklare på Nya Kvadrat för mer information!

Bostäder

Vi bygger hem att längta till. Skapade för dig som lever ett aktivt liv och värderar din frihet. Nybyggda, snygga och välutrustade lägenheter för både praktiskt vardagsliv och festliga tillfällen. I Kvillered får du alla fördelar som modern arkitektur innebär, med smarta planlösningar och praktiska detaljer.

Lägenheterna

Bostäder: 54 st (Etapp 1)
Boyta: 43–76 kvm
Rum: 1–3 rok

Yteffektiva lägenheter med stilrena kontraster

Alla lägenheter i Kvillered är yteffektiva med hög standard och öppen planlösning, oavsett storlek. Lugna färger, genomtänkta detaljer och eleganta kontraster är utmärkande drag. Till exempel genomgående ljusgrå väggar med svarta eluttag samt badrum med svart handdukstork och svarta inslag på de glasade duschväggarna.

BOSTADSVÄLJAREN

Här hittar du pris och planlösningar till de första 54 bostadsrätterna i Kvillered.

Rundvandring 2 rok

Genomtänkt arkitektur på alla plan

Husen smälter in fint i området, men tillför även nya arkitektoniska särdrag. Entréerna blir inbjudande med inslag av tegel och trapphusen låter vi bli karaktärsfulla med svarta klinkerplattor och dova färger. Fasaderna går i jordiga toner av guldgult och rödbrunt. Entrébalkongerna och uteplatserna på bottenplanet vätter mot gården i soligt söder eller västerläge. I garaget finns plats för 53 bilar samt barnvagnsrum och cykelrum.

Rundvandring 3 rok